Sigurnosna ulazna vrata  – vaš dom zaslužuje najbolju zaštitu!

Na tržištu po prvi put predstavljamo sigurnosna vrata visoke kategorije, jedan od najkvalitetnijih proizvoda ovog tipa na tržištu. Svaki njihov element odražava visoku klasu i donosi najviši stepen bezbednosti, sigurnost od provala i odličnu zvučnu i termičku izolaciju. U nastavku možete pogledati sve modele koje imamo u ponudi:

Kakva treba da budu ulazna vrata jednog doma?

Ulazna vrata čine najranjiviji deo svakog prostora, mesto gde se prelazi granica i ulazi u životni ili radni prostor. Kroz vaša ulazna vrata treba da prođe samo onaj kome je to dozvoljeno, sa ključem i dobrovoljnim otvaranjem. Svi drugi treba da imaju jasan znak da se nasilno kroz vrata ne može ući i da su čvrsta barijera daljem prolasku.

Takva spoljna vrata svoju snagu kriju u tankim panelima i višestrukim centrima za zaključavanje i ne moraju da budu glomazna, teška za upotrebu. Vaša porodica i privatan prostor zaslužuju najbolju fizičku zaštitu koju sigurnosna ulazna vrata mogu da pruže.

Sigurnosna vrata firme „Braća Marić“– najviši stepen sigurnosti

Najbolja sigurnosna vrata na domaćem tržištuimaju personalizovanu, preciznu izradu svih elemenata za najviši stepen fizičke, zvučne i termičke izolacije.
U poonudi imamo dva modela „Gold“ i „Silver“ sigurnosna vrata koja donose različite performanse i načine zaštite. Svaki deo se pravi uz pomoć kompjuterski vođenih mašina, uz brigu o detaljima i pažljivoj izradi svih elemenata u stotim delovima milimetra.

„Gold“ sigurnosna vrata – cena i druge karakteristike

Briga o svakom detalju je naš posao tako da ništa ne prepuštamo slučaju kada su u pitanju naša sigurnosna vrata. Štok je napravljen od lima, pocinkovan, obložen kamenom vunom za perfektnu zvučnu izolaciju.

Površinski su zaštićena plastifikacijom što obezbeđuje, trajnost, nepromenljivost i lako održavanje. Ali tu nije kraj, pravu snagu modela krije krilo „Gold“ vrata.

Krilo je napravljeno od lima 0,8 mm sa 10 mm obloge od kamene vune što još jednom obezbeđuje zvučnu i toplotnu izolaciju kakvo nije moguće dobiti kod običnih ulaznih vrata. I krlilo je plastificirano, uz galvansku zaštitu i cink.

Kada su u pitanju sigurnosna vrata cena im je viša od standardnih modela zbog komplikovanijeg mehanizma ojačavanja vrata i sistem zaključavanja. „Gold“ vrata imaju ojačanje sa limom, kutijastim profilom, a unutrašnjost krije i 3 komada šarki, devijatore, dve brave, dodatni šip za zaključavanje i špijunku koja pruža 180 stepeni preglednost.

Za ova neprobojna sigurnosna vrata cena se formira individualno, u zavisnosti od dodataka i načina obezbeđenja, sve po želji kupca za najbolji rezultat zaštite.

„Silver“ ulazna vrata – cena, specifikacije i osobenosti

Drugi model „Silver“ sigurnosnih vrata imaju drugačiji sistem obezbeđenja i debljinu lima pa je za ova ulazna vrata cena drugačija i opet se formira na osnovu dimenzija i dodataka koji se rade prema specifikacijama svakog kupca.

Krilo Silver ulaznih vrata ima tri šipa, dve brave i špijunku od 160 stepeni. Štok ovog modela ima deblji lim od 1,2 mm uz spoljašnju zaštitu plastifikacijom, galvanskom zaštitom i cinkom.

Takođe je reč o vratima kod kojih je nemoguće fizički, nasilno ući bez ključa tako da je svaki vid probijanja onemogućen.

„Braća Marić“ ulazna vrata za stan – proizvodnja u dekoru po želji kupca

Briga o svakom detalju podrazumeva da se ne zanemari ni estetika kada se prave ulazna vrata za stan.

Naša sigurnosna ulazna vrata za stan se mogu proizvesti u brojnim dezenima tako da se uklope u eksterijer prostora i svaku zamisao. Sigurnosna vrata su bez ikakvih ukrasa, stakala i sličnih dodataka, ali njihova lepota upravo leži u čistim linijama i jednostavnom dizajnu koji krije neverovatnu snagu.

Pozovite nas i saznajte više detalja o najkvalitetnijim sigurnosnim vratima na tržištu. Dozvolite nam da vam pokažemo da su naša vrata pravi izbor za vaš dom, čekamo vas!

IZLOŽBENI SALON:

Sigurnosna vrata BRAĆA MARIĆ možete pogledati u našem salonu ARENA,

Bulevar Arsenija Čarnojevića 99G

Info broj:   062/200-574   Dejan