Potpuno  novo  i  jedinstveno  na  našem  tržištu!

Drvene tavanske stepenice iz “MINKA” fabrike sa izolacijom  poklopca od čak 87mm!Zima dolazi. Proizvođači kuća, zgrada, preduzeetnici za renoviranje objekata i investitori svake godine ulažu ogromna sredstva u izolacione sisteme kako bi sačuvali energiju i Vaš novac.

Na zidove, fasade, tavane, krovove  tokom godine ugrade se na tone izolacionih materijala. Ugrađuju se novi prozori sa troslojnim staklima i visokom koeficijentom provodljivosti. Na kraju na za tavanski prostor često ostane otvor ne veći od jednog metra kvadratnog predviđen za ugradnju tavanskih stepenica.

Uglavnom u takve otvore ugrađene su jeftine standardne tavanske stepenice. Dok je krov izolovan da koeficijent prolaza toplote bude manji od U=0,5 W/m²K standardne stepenice sa koeficijentom prolaza toplote iznad U=1,2 W/m²K ostaju u sredini. U jednu ruku sav trud i novac uložen u bolju izolaciju dovodi do apsurdne situacije te u drugu ruku kao rezultat javlja se stalna pojava gljivica, kondenzacije i slično na mestima gde ih ne bi smelo biti.

Tokom godina Minka, jedan od vodečih proizvođača tavanskih stepenica u svetu rešava takve probleme. Više od 10 godina razvoja, ispitivanja na tržištu, same prodaje, novi modeli takozvane visoko izolovane tavanske stepenice standard su u modernoj gradnji Vašeg doma. Visoka izolovanost – klasa 4 po DIN EN 1026 te U vrednost ispod 0,5 W/m²K standard je kod svih Minka visoko izolovanih tavanskih stepenica.

Sa modelom “Polar Extreme” Minka predvodi tržište u Skandinavskim zemljama gde su klimatski uslovi suroviji nego u Srbiji. Obzirom na velike količine (preko 15.000 komada) proizvedene svake godine “Polar Extreme” je nepobediv u odnosu na cenu i kvalitetu u današnjem svetu visoko izolovanih tavanskih stepenica.

Sigurno da su takve stepenice dva puta skuplje od jeftinih standardnih tavanskih stepenica. Ako uzmemo u obzir da se tavanske stepenice ugrađuju na rok od deset i više godina, ovo dodatno investiranje u Polar Extreme vrati Vam se višestruko jer čuva Vaš novac uložen u energiju kako zimi tako i leti te sprečava oštečenja na tavanu kao što je pojava kondenzacije i slično.

Koje su specijalne karakteristike ovakvih tavanskih stepenica u odnosu na standardne ?

Definitivno visoka izolacija – poklopac debljine 87mm sa EPS ispunom od 81mm.               Sa specijalanim sistemom zatvaranja (okovi koji se koriste u proizvodnji prozora) u kombinaciji sa diht gumom bez spoja na poklopcu dobijamo visoku izolaciju.PROMO MP CENA:  24.000 din

Za sve ostale informacije u vezi POLAR EXTREM stepenica, molimo Vas da nas kontaktirate!